Костов е категоричен! В Левски вече са забравили Сонко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "сините" няма намерение да съжалява за загубата на бранителя

Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира трансфера на капитана на тима Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец както и предстоящият мач на “сините” срещу македонския Шкупи.

„Научихме доста неща за Шкупи. Анализирали сме играчите в последните им два мача. Що се касае до Петрис, той ще пристигне малко по-късно в отбора, защото си забрави паспорта. Не очаквайте някакви сензации или наказания, случва се на всеки. Той е важен играч за нас. Имаме някакви смущения в Рикардиньо, но мисля, че ще бъде готов за утре“, започна Костов по повод инцидента с Жереми Петрис, който стана на границата със Северна Македония.

Костов коментира и кой ще вземе капитанската лента след напускането на Сонко Сундберг и даде мнението си за неговия трансфер.

„Капитанската лента вече е предадена на Цунами, защото един от капитаните трябва да бъде чужденец, като има много такива в отбора. Оттук насетне основният капитан е Николай Михайлов, останалите капитани са Краев и Цунами“.

„Най-вероятно няма да реагираме веднага, защото Ноа беше основен футболист. Трябва да преглътнем, че няма да го имаме. Много важен играч за нас, даже ми беше симпатичен, сега ми е безразличен. Имаме играчи, на които вярвам, че могат да заменят достойно нашия централен защитник“.

Той завърши интервюто си с нов коментар за предстоящия двубой с Шкупи и очакванията му към него.

„Идваме за победа, естествено. Вярвам много в нашия отбор. Играчите се трудят и се развиват добре, което е важно за нас.

За нас е много важно да бъдем подкрепяни от нашите фенове и е хубаво, че ще бъдем подкрепяни от толкова наши фенове. За играчите това ще бъде мотивиращо“, завърши треньорът на Левски.