Треньорът на Сепси: Утре очакваме да бъде сензационен мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Румънците са готови за мача с ЦСКА

Старши треньорът на Сепси Ливиу Чиобатариу даде интервю преди важния мач на неговия тим срещу ЦСКА-София, който ще се играе в утрешния ден.

“Ясно е, че мачът с ЦСКА е много важен. Ще се срещнем с отбор, който има фантастична история и постижения. Това е отбор, който е много обичан в България. Със сигурност утре очакваме да бъде сензационен мач. Добре подготвени сме. Надяваме се на един добър и положителен за нас резултат”, започна той.

“Ясно е, че в този момент ЦСКА има много по-голям опит от нас. Участвали са в много повече международни срещи. Ние също имаме желанието да продължим напред и сме наясно, че техният отбор е силен. Наблюдавал съм играта им и съм наясно, че могат да ни създадат проблеми във всеки един момент. Отборът на ЦСКА е технически много добре подготвен и организиран. Техният стил на игра е нападателен. Знаем, че се бориха за първото място с Лудогорец през миналия сезон. Ние не се плашим – това е футбол”, допълни той.

“И ние, и ФКСБ искаме да победим. Има и втори мачове, независимо от резултата. За наша радост реваншите са в Румъния.

Проучили сме добре нашия противник. Забелязах, че използват системата 3-5-2, след което преминаха на 4-2-3. Очаквам, че ще се върнат към първоначалната система. Харесва ми целия отбор. Особено съм впечатлен от вратаря, както и от Хайнц и Асприля. Изобщо от нападателите им. Трябва да подчертаем, че централната линия на ЦСКА е много добра. Изключително важно е да си свършим нашата работа, за да продължим напред.

Не мога да разкрия стратегията на нашия отбор. На първо място сред нашите силни страни е хомогенността на отбора. Имаме футболисти, които играят заедно от много години и се познават много добре помежду си”, завърши Чиоботариу.