Костов с голяма възхвала за играчите след успеха над Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Геройска игра на момчета", заяви треньорът на "сините"

Тимът на Левски потигна нов успех в Първа лига, след като надви с 2:0 Славия като гост на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от 11-ия кръг на родното първенство. Наставникът на „сините“ Николай Костов възхвали своите футболисти след срещата. “Сините” играха близо 70 минути с човек по-малко, след като Фадига бе изгонен.

„Още в началните минути на двубоя бяхме добре разпределени по терена и доминирахме. Точно, когато очаквахме да вкараме гол – получихме червен картон. Не сме давали указания на играчите да играем защитно. Играхме балансирано и вкарахме гол, а от там започнахме да играем по-умно. Геройска игра на момчета в тази среща, успехът ни е много ценен“, заяви Николай Костов.

„И друг път сме играли с тази система. Асими Фадига беше един от най-активните ни футболисти преди да получи червен картон, а това ни промени сметките. Славия създаде положения, играха много добре, радвам се, че пропуснаха най-чистото си положение“, призна треньорът на Левски.

„Ние сме на такъв етап, в който трябва да работим да бъдем по-устойчиви в моментите, в които отнемем топката. Младите ни играчи са много добре дисциплинирани и се надявам да се възстановим максимално за следващия мач“, каза Николай Костов.

„Всички мачове са важни, но дербитата са по-специални. Надявам се да се подготвим добре”, заяви Костов. В следващия мач “сините” приемат Лудогорец, а след това играят с ЦСКА.