Кралев в ролята на умряла лисица: “Тъкмо щяхме да подписваме!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спортният министър твърди, че ведомството му очаквало всеки момент да се парафира договора за "Българска армия"

Спортният министър Красен Кралев декларира изненада от изразеното намерение на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов да се откажат от акциите си в ЦСКА София.

Бившият президент на Черно море, един от най-преданите министри в кабинета на Бойко Борисов, обяви, че ще потърси контакт с Ганчев, с когото били в “отлични отношения”.

“С тревога следя какво се случва в ЦСКА в последните часове,” коментира Кралев. “Когато има такива сътресения в най-големите спортни клубове в страната – Левски и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани.

“Неприятна и напрегната е ситуацията. Това идва в момент, точно когато чакахме ръкодството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружествено, с което да се инвестира на стадион “Българска армия”.

“Не искам да коментирам преди да говоря със собствениците. Ще се опитам да разбера какви са техните планове. Няма значение кой на кого ще се обади. Ние с г-н Ганчев сме в отлични отношения.

“Както ви казах, на финалната фаза за учредяване на съвместно дружество за стадиона. Очакваме развръзка в следващите дни. Дано да се излезе от тази ситуацията по най-добрия начин.

“Държавата няма как да се ангажира пряко със спасяването на даден отбор. Ние правим всичко възможно за подобряване на инфраструктурата.”