Кръстаич: Пловдивската публика заслужава да гледа националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"„Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с желание", заяви треньорът на България

Селекционерът на националния тим на България Младен Кръстаич говори преди приятелския мач срещу Иран. „Лъвовете“ се изправят срешу иранците на стадин „Христо Ботев“ в Пловдив в четвъртък от 19:00 часа. Кръстаич е доволен, че двубоят ще се играе на “Колежа”, като заяви, че пловдивската публика заслужава да гледа националните ни на живо. Селекционерът изтъкна, че всеки двубой е важен и няма значение дали срещата е приятелска или официална.

„Щастлив съм, че сме в Пловдив. Преди около месец бях тук и гледах среща на живо. Пловдивската публика заслужава да наблюдава националния отбор на живо. Не е важно само да изберем стартовия състав. За нас всеки мач е важен, без значение дали е приятелски, или официален. Опитваме да създадем младо ядро, начело с капитана Десподов“, започна той.

„Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с желание. Трябва да изиграем утрешния двубой сякаш се дават точки за него. Връщаме се в Пловдив след дълго отсъствие, което е още един плюс за нас. Публиката демонстрира своята подкрепа, надявам се да задържим енергията. Футболистите ще изядат тревата на терена, за да спечелят”, добави треньорът на България.

След приятелския мач срещу селекцията на Иран, България се насочва към Подгорица за визита на Черна гора в европейска квалификация. Възпитаниците на Младен Кръстаич в момента са в серия от пет срещи без победа, като за последно записаха успех над Кипър с 2:0 на 16 ноември в контрола.