Крушарски: Купата е за Локомотив, другите да не се надяват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе в отлично настроение, след като неговия отбор надви Левски с 2:0 в първи полуфинален мач от турнира за Купата на България. Собственикът на клуба се спря пред журналистите, за да коментира мача и актуалните теми около пловдивския тим.

Локомотив направи още една крачка към финала! "Черно-белите" надиграха категорично Левски и победиха "сините" с 2:0 в…

Gepostet von Lokomotiv Plovdiv am Dienstag, 9. Juni 2020

“Решил съм всичко преди реванша. Казах на футболистите да се прибират и да почиват. В неделя да му мисли другия ми любим цвят (Локомотив играе с ЦСКА в пряк сблъсък за второто място в efbet Лигата). Нашият въпрос е решен. Ще сме на второ или трето място в първенството и ще спечелим Купата. Останалите отбори изобщо да не се надяват. Ние имаме стил и ако не сте го разбрали, значи не разбирате нищо от футбол. При нас има ред и дисциплина. Ако всичко върви по мед и масло, аз изобщо нямаше да съм тук. Трудности винаги ще има” – каза Крушарски.

“Защо изобщо да обсъждаме реванша. Купата е при нас и така ще си остане. Пари се изкарват трудно, а аз има да издържам отбор и школа. Утре Акрапович може да си тръгне, да не го задържаме повече. Той удържа в най-тежкия момент. Сега вече е удоволствие да гледаме играта на отбора. Продължаваме да надграждаме малко по малко. Футболистите се стараят в подготовка. Те знаят какво сме се разбрали.”

“Който и да е дошъл при мен, много трудно си е заминава. Без значение за кого става въпрос.(Визирайки спекулациите, че спорния директор на Локомотив Георги Иванов – Гонзо може да премине в Левски) Тук е момента да отправя апел към бивш треньор и легенда на отбора. Ако има чест, да се откаже от треньорството, тъй като каза на по-малкия ми син, че няма как да стане футболист. Ако има доблест, нека да си каже кой е и да се извини” – завърши бизнесменът.