Крушарски пак се заяде с ЦСКА, щял да пречи да вземат Алмейда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ръководството на Локомотив не престава с вербалните атаки към Армейците

Собственикът на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път показа, че така и не успява да преглътне решението на Бруно Акрапович да изостави Черно-белите, за да застане начело на ЦСКА София.

В последните месеци ръководството на Локо не пропуска възможност да изстреля злокобни стрели към “Българска армия”, като нерядко е намесван и желаният от Червените португалски бранител Диниш Алмейда.

Миналия месец спортният директор на пловдивския тим Георги Иванов коментира със сарказъм появила се в медии трансферна сума от 200 хиляди евро, която Армейците били склонни да платят. “Срещу тези пари от ЦСКА могат само да се снимат с Диниш,” заяви тогава Гонзо.

Крушарски пък за пореден път изрази увереността си, че португалецът няма да подпише с ЦСКА, заканвайки се, че щял “да направи така, че да не го вземат”

“Ето сега, щели да ни вземат Алмейда,” коментира бизнесменът. “Нека дойдат да го вземат. Само озлобяват човек, да направи така, че да не го вземат.

“Ами, няма да го вземат от ЦСКА, колкото и да им се иска. Защото не познават човека, който стои отсреща. Аз може да съм беден, но не съм толкова прост. Външният вид издава друго, но…”

Крушарски разкри също, че няма как да прости на Акрапович за “предателството”.

“Бруно е в историята,” заяви той. “Да е жив и здрав, да продължава. Желая му щастие и успехи, но срещата с нас винаги ще му е трудна. Не врата, не бариера, а брониран портал е пуснат там. Приключена работа. Това е предателство, това не е напускане.”