Крушарски: Сами сме си виновни, че не изтряскахме Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи първи коментар за Novapress.bg след злощастното поражение с 1:2 от Тотнъм в снощния мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Крушарски призна, че това, което е чул като оценки, е силно положително откъм игра за неговия отбор. Вчера босът на “черно-белите” запази мълчание след поражението от английския клуб.

„Не са ни виновни съдиите, самите ние сме виновни, че отпаднахме. При 1:0 можеше нещата да се развият по друг начин, но в крайна сметка това е. Отпаднахме. Не желая да давам оценки на играта на тима, но от това, което чувам, сме се справили наистина много добре. Така казват всички“, обяви Крушарски.

„Очаквал ли съм да доведем такъв отбор в Пловдив, когато поех Локото преди няколко години? Естествено! Аз съм оптимист човек и се стремя с всичко, с което се захвана, да го докарам до успех. Преди заявих, че след петата година е жътвата. В крайна сметка се виждат и резултатите ни в последните години. Европейски турнири, купи, Суперкупи”, заяви Крушарски.

“Титлата? Вижте, Лудогорец ще си стъпи на краката. В момента може да не е в най-добрата си форма, но там се инвестират наистина много големи средства. Ние излизаме всеки мач за победа, отборът ни е добър. Но в крайна сметка сме далеч от техните възможности“.

„Не съм имал разговори с Жозе Моуриньо преди мача, нито след мача. Срещнах се с ръководителите на Тотнъм, които дойдоха за мача и поговорихме за нашето гостоприемство. Да не си мислят хората, че сме аборигени. Повдигнахме темата и за коментарите на английски фенове на Спърс преди мача, че Локо може да загуби с 0:10″, сподели собственикът на Локо Пловдив.

„Можехме да ги изтряскаме, но сами сме си виновни. Не успяхме”, заключи Крушарски.