Крушарски: Ще летим из Пловдив с четирите самолета, които съм купил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски тази вечер е един от най-щастливите хора в света. За пореден път босът на “черно-белите” направи култово изказване след спечелената втора поредна Купа на България от неговия отбор.

Крушарски заяви, че Локомотив няма да се откаже, докато не спечели всички купи. Собственикът на пловдивчани заяви, че е купил 4 самолета, с които отборът ще лети из Пловдив.

“Претръпнах. Първата купа е най-сладка, втората е добре. Ще опитаме и третата”, заяви Крушарски.

“Когато кажа на момчетата да си седят у дома, те не ме слушат. Крушарски искал това, искал онова…”, продължи босът на Локомотив.

“Бая зор беше. Постоянство… това носи добрите резултати. В шампионата също не сме зле. С Лудогорец беше проверка за втория отбор, който е време да набере скорост. След шампиона, може да сме ние. Не разполагам с печатница за пари. Тя се намира в Белене, ако ми дадат от там, ще има. Това, което си заслужат от Лига Европа, ще си го получат”, продължи Крушарски, говорейки за евентуални големи премии за футболистите и щаба след спечелената Купа.

“Аз съм малко шаман. Имам трето, девето предчувствие. По време на финала бях спокоен. Да съм жив и здрав. Дано стигнем до груповата фаза на Лига Европа”, заяви още той.

“Всичките купи ми допадат. Няма да се откажем докато не вземем всички купи. Там ще търсим реванш от миналата година и ще го вземем – за Суперкупата”, добави босът на “Черно-белите”.

“Този път съм купил четири самолета. Дъщеря ми днес празнуваше рожден ден. Нея я лиших от подарък”, каза още Крушарски.