Кубрат Пулев: Имам всичко, за да бъда световен шампион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вярвам, че ще спечеля в събота", заяви Кобрата

За пореден път българският боксьор Кубрат Пулев демонстрира самочувствие, като той заяви, че има всичко, за да спечели световнатата титла в мача срещу Антъни Джошуа. Кобрата говори на пресконференцията преди големия сблъсък като заяви също, че е готов за битката и вярва, че може да спечели.

“Готов съм за тази битка, доста време се готвя за него, готов съм да побеедя, вярвам, готов съм, в събота вечер, че ще спечеля, готов съм”, заяви българинът.

“През 2017 г. бях по-млад, но дойде този проблем, който имах и нямаше как да се боксирам, но сега съм готов, тук съм, щастлив съм, че този двубой ще се проведе в тези тежки времена на пандемия, готов съм да спечеля. Респект съм Антъни, той е страхотен боксьор, но аз ще сторя всичко, за да стана световен шампион”, каза още Пулев.

Пред Daily Mail по-рано Кубрат Пулев заяви, че ще накара баща му да се гордее, след като спечели световната титла. Кобрата ще бъде пределно мотивиран да нанесе поражение на Джошуа в събота вечер. Надяваме се българинът да постигне така желаната от него победа, както и от всички българи, и да зарадва нацията на 12 декември.