Кубрат Пулев: Отивам да мачкам и победя Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Винаги съм позитивен, стабилен и вярвам, че нещата ще се случат, както трябва", заяви българинът

Българинът Кубрат Пулев заяви преди двубоя с Антъни Джошуа на 12 декември, че се чувства перфектно и е подготвен добре за битката. Кобрата сподели, че се надява да нокаутира британския боец в седмия рунд.

„Чувствам се перфектно. Смятам, че съм готов. Отивам, за да мачкам и победя. Подготвихме се правилно и много добре. Не се знае какво ще се случи на двубоя. Имах много спаринг партньори, с които направих добри мачове. Ули Вагнер е човек с опит, който много си разбира от работата. Той усеща работата, защото това е спорт, който не може само да натиска и да дава газ. На всичко заложихме през месеците и в края направихме спарингите, което си е по учебник“, заяви Пулев в интервю за NOVA.

„Винаги съм позитивен, стабилен и вярвам, че нещата ще се случат, както трябва. Човек трябва да бъде целеустремен. Имаше отлагане на мача, което можеше да се отрази на някои, но аз го приех като нормално и казах, че съм готов по всяко едно време. Не един път казах, че имам много предимства пред Джошуа, но ще ги видим на ринга. Има подценяване, защото говорят за негов мач с Фюри. Този мач ще е интересен, но преди това трябва да гледат нашия“.

„След първи рунд ще се види как ще се състои двубоя. Няма да е много различен Джошуа. Гледах много видеа и му направихме анализ. Минах през много двубои и трябваше да имам много търпение. Това ми даде опит, което е изключително важно, защото ще ми е нужен. Това е върхът на айсберга. Няма перфектен сценарий. Това е бой, бокс. Дано да го победя с нокаут в седмия рунд. Това ще е перфектен. Ще изиграе роля бързината, силата, общо взето всичко. Това е спорт, който един удар може да е решаващ. Мотивация ми дава, че това не е постигано в България. Не смятам, че имам нужда от финансова мотивация, защото другите неща са по-важни от парични облаги. Това ще остане в историята на България и българския спорт“, каза още Пулев.

„За мен е по-добре да има публика, но в крайна сметка решаващото ще бъде на ринга. Това ще определи изхода на двубоя. Знам, че съм подготвен добре. Благодаря на феновете, че бяха до мен. Зареждал съм се от тяхната любов и това много силно ме мотивира. Бих им казал, че съм със сериозни юмруци. Опитът е в основата на всичко. През 2014 година се изправих срещу империята Кличко. Сега е по-различно, защото вече съм такъв от всякакво естество.“