Куп европейски грандове искат звезда на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона, Арсенал и Манчестър Юнайтед се интересуват от Джамал Мусиала, който е цел на Реал Мадрид

Според информация на изданието 90min, германският футболист Джамал Мусиала е трансферна цел на почти всеки голям клуб в Европа. Барселона, Арсенал и Манчестър Юнайтед са готови да се борят с Реал Мадрид за 20-годишния талант на Байерн Мюнхен. Твърди се също, че играчът е цел на Челси, Ливърпул и Манчестър Сити.

Джамал Мусиала се утвърди като един от най-добрите млади футболисти в Бундеслигата, откакто проби в първия отбор на Байерн Мюнхен. Германският национал представляваше Англия като по-малък на международната сцена, преди да избере да играе за Бундестима.

20-годишният футболист се утвърди като ключова фигура за своя клуб и страната през последните два сезона. Мусиала се появи на терена осем пъти през този сезон, отличавайки се с един гол и две асистенции. Последните информации твърдят, че преговорите за нов договор между Байерн Мюнхен и младия играч не се развиват добре. Подобна ситуация привлече вниманието на няколко гранда Европа, включително Реал Мадрид. В допълнение, Челси, Ливърпул и Манчестър Сити също се интересуват и са изправени пред ожесточена конкуренция от Барселона, Арсенал и Манчестър Юнайтед в надпреварата за подпис с младия играч.

Барселона и Реал Мадрид редовно се борят помежду си за най-обещаващите млади таланти в света. Те си размениха удари в битките за Винисиус, Ендрик и Пабло Торе, наред с други млади играчи през последните няколко години., така че едва ли е изненадващо, че Мусиала е обща цел и за двата гранда от Ла Лига. Що се отнася до Арсенал и Манчестър Юнайтед, не е ясно как Мусиала ще се впише в схемата на двата тима, въпреки безспорния си талант.