Ювентус обмисля да си върне Артур през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старата госпожа" може да прекрати наема на Артур Мело във Фиорентина през януари, вместо да подпише с нов полузащитник през предстоящия трансферен прозорец

Предвид загубата на Николо Фаджоли и Пол Погба до края на сезона, Ювентус има нужда от нов играч в полузащитата през януари. Финансовите затруднения на клуба обаче са добре известни и не е сигурно дали “бианконерите” са способни да купят нови играчи.

Поради финансовите си ограничения, на “Алианц Стейдиъм” може да проучат възможността да върнат някои от своите халфове под наем, за да се справят със ситуацията. Един играч в добра форма извън клуба е Артур, който се представя добре за Фиорентина и изглежда възвръща върховата си форма.

Calciomercatoweb съобщава, че Ювентус може да обмисли да го отзове от наема му във Фиорентина през януари, за да реши проблема с халфовата линия поне временно.

Въпреки това си струва да се признае, че той се изправи пред предизвикателства под ръководството на Макс Алегри преди напускането му на Ювентус. Няма гаранции, че представянето му ще се подобри значително, ако се завърне на “Алианц Стейдиъм”.