Модрич няма да напуска Реал Мадрид през зимата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитният хърватин няма да си тръгне от "Сантяго Бернабеу" през януарския трансферен прозорец

Според информация на испанското издание MARCA, Лука Модрич не е доволен от намаленото си игрово време досега през сезон 2023/24. Въпреки разочарованието си, ветеранът няма да напусне Реал Мадрид през януарския трансферен прозорец.

Лука Модрич е един от най-великите играчи на Реал Мадрид. MARCA определи 38-годишния играч като „най-лошото попълнение на сезона“ през декември 2012 г. след слабия старт за хърватина на сезон 2012/13. Но той остави изпълненията си на терена категорично да говорят вместо него. Хърватинът поведе Лос Бланкос до спечелването на много големи трофеи.

38-годишният футболист e играл близо 500 пъти досега за Реал Мадрид, като е отбелязал 37 гола и 77 асистенции. Но през тази кампания Модрич започна като титуляр само четири от 11 мача. И така, разочарованието му е разбираемо през последните няколко седмици, като опитният футболист призна, че е недоволен. Но той все още не си представя напускането на Реал Мадрид през януари.

Последните информации твърдят, че хърватският национал може да напусне клуба следващото лято. От него се интересуват отбори от Висшата лига и клубове от Саудитската професионална лига. Трансфер на халфа през януари е малко вероятен, въпреки че той е разочарован, тъй като не започва редовно в двубоите на Реал Мадрид.