Ливърпул набеляза португалски национал от Спортинг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гонсало Инасио може да поеме към "Анфийлд" през зимата

Английският гранд Ливърпул работи по зимната си селекция като ще се стреми да се подсили в защита. Клубът от Мърсисайд е пратил скаути да наблюдават защитника Гонсало Инасио в мача на Португалия срещу Босна и Херцеговина, твърди медията 90min.

Футболистът на Спортинг Лисабон  изигра своя четвърти мач за страната си при категоричната победа с 5:0 в понеделник вечерта. Инасио бе много стабилен в защита, а освен това записа асистенция в срещата в Сараево. Така футболистът затвърди впечатлението, че се намира в чудесна форма през сезона.

Желаният от Ливърпул защитник блести и с екипа на клубния си тим Спортинг Лисабон. Младият бранител проби в първия отбор през сезон 2020/2021. Инасио вече има 129 изиграни срещи за “зелено-белите” от Лисабон. Той е ключов играч за отбора на Рубен Аморим и Спортинг няма да се раздели лесно с него.

Тимът на Юрген Клоп е наблюдавал и друг футболист на Португалия – Педро Нето. Ливърпул проявява интерес и към силно представящия се играч на Уулвърхемптън. На “Анфийлд” ще бъдат много внимателни в зимната селекция и ще се опитат да вземат играчи, които в бъдеще ще имат основна роля в отбора.