Курдов: Не мисля, че Левски ще победи Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Предвидих преди време, че хората, които управляват клуба, ще изгонят феновете", каза той.

Бившият голмайстор от далечното минало на Левски – Петър Курдов, даде интервю пред “Мач Телеграф” пред двубоя на “сините” с Ботев Пловдив на “Колежа”.

Легендата на столичния гранд не е оптимист за предстоящия мач с “канарчетата”. Курдов коментира и ситуацията по високите етажи на управлението в Левски.

„Не мисля, че Левски ще победи Ботев Пд с оглед на това, което показаха в първата среща при загубата с 2:1 на „Герена“ от ЦСКА 1948. Много ми се иска „сините“ да победят, но по начина на игра и това, което показаха, съм на мнение, че мачът няма да е никак лесен. В Пловдив обстановката за игра ще бъде много добра. Въпросът е футболистите на Левски да издържат и срещата да тръгне в правилната посока“, каза Курдов.

„Предвидих преди време, че хората, които управляват клуба, ще изгонят феновете. И полека-лека това става. Неслучайно хората казват: „Дадоха му акциите и той започна да управлява“. Това по света къде го има? Някой да му се дадат акциите и той да управлява милиони? Не знам да има такъв случай. Виждам напрежение още от самото начало”, добави още той.