Байерн краде халф на Ливърпул спряган за Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фабиньо може неочаквано да се озове на "Алианц Арена"

Полузащитникът на Ливърпул – Фабиньо, за когото вече стана ясно, че ще напусне тима това лято, може да премине в състава на Байерн Мюнхен, съобщава журналистът на “Sky Sports” Флориан Плетенберг. За бразилеца се спекулираше, че по всяка вероятност ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия. Изглежда обаче той все още не е взел окончателно решение за своето бъдеще.

Баварците се нуждаят от повече дълбочина в състава си през следващия сезон, за да могат отново да се състезават успешно на повече от един фронт. Фабиньо би бил изключително ценен за тях, тъй като той притежава огромен опит и има шампионски манталитет. Той най-вероятно ще бъде използван като резерва в повечето случаи, ако премине на “Алианц Арена”, тъй като дуото Горецка-Кимих играе много силно. Бразилецът обаче не би следвало да има проблем с периферната си роля предвид напредналата си възраст.

За момента обаче фаворит за подписа на бразилеца остава Ал-Итихад. Те са доста близо до финализирането на сделката и Ливърпул не искат да забавят процеса по продажбата на играча. Очаква се Байерн да отправи оферта за Фабиньо само в случай, че преговорите с отбора от Саудитска Арабия пропаднат.