Надпреварата за подписа на Алваро Мората продължава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанецът е следен от доста отбори

Нападателят на Атлетико Мадрид Алваро Мората ще напусне испанската столица през това лято, но все още не е ясно къде ще продължи кариерата си. Към него интерес проявяват тимове от Саудитска Арабия и Серия А. Според спортния журналист Руди Галети, най-настоятелни в преговорите са от италианския Рома.

Жозе Моуриньо иска да се събере с Мората, с когото работи заедно и преди. Двамата се засякоха за кратко докато бяха в Реал Мадрид. Тогава обаче Моуриньо не използваше често Мората и предпочиташе да използва Карим Бензема или Кристиано Роналдо на позицията централен нападател.

Сега обаче нещата не стоят така и Мората най-вероятно ще получава доста игрово време в състава на Рома. Причината за това е, че “вълците” отново се класираха за Лига Европа и възнамеряват да атакуват трофея за втора поредна година. Те също се надяват и на класиране в топ 4 на Серия А. За да постигнат тези си цели обаче те ще се нуждаят от дълга скамейка, тъй като сезонът е дълъг и уморителен.

Oчаква се Алваро мората да вземе окончателно решение за бъдещето си до края на месеца. Това обаче няма да е никак лесен процес, тъй като от него се интересуват и други италиански грандове като Милан и Интер.