Пореден обрат! Саудити пращат оферта за Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ситуацията с френския нападател продължава да се заплита

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе сам се вкара в много тежка ситуация това лято с недообмислените си действия. Планът на французина бе да прекара и следващия сезон в ПСЖ, от които да получи доста щедри бонуси, след което да се присъедини към Реал Мадрид през следващото лято. Френския клуб обаче няма никакво намерение да пуска звездата си без трансферна сума. Вчера те заявиха ясно тази си позиция като изключиха Мбапе от списъка с играчи, които ще пътуват за предсезонната подготовка на тима.

Това решение на парижани е накарало саудтиските инвеститори да отправят любопитно предложение към Килиан Мбапе. Те възнамеряват да купят футболиста от ПСЖ за баслословна сума, след което да му позволят да премине в Реал Мадрид на свободен трансфер през следващото лято. Тази сделка изглежда крайно неизгодна финансово за азиатците, но както вече стана ясно това лято, те не се притесняват да пръскат пари, за да подобрят имиджа на страната си.

За момента няма информация относно това какви са настроенията на Килиан Мбапе относно това предложение. За него не би било добре да свали нивото толкова драстично когато се намира в пика на своята кариера. В момента обаче почти няма клуб в Европа, който да може покрие финансовите изисквания по неговата сделка, за които от ПСЖ настояват, което е основният проблем в ситуацията.