Лацио ще пробва да привлече футболист на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" ще отправят оферта за Лукас Васкес

Според информация на испанската достоверна медия Fichajes, Лукас Васкес е обект на интерес от страна на Лацио. Грандът от Серия А подготвя оферта на стойност 8 милиона евро за подписа на дългогодишния играч на Реал Мадрид. Но заплатата му, възлизаща на 5 милиона евро на година, може да се окаже спънка за римските “орли”.

Лукас Васкес никога не е бил безспорният първи избор в титулярния отбор на Реал Мадрид. 32-годишният футболист прекара цялата си професионална кариера в отбор на Реал Мадрид, освен престоя под наем в Еспаньол през сезон 2014/15. Испанецът дебютира за първия отбор на Реал Мадрид през септември 2015 г. И оттогава той не е поглеждал назад, утвърждавайки се като надежден играч за “белия балет”. Той е универсален футболист и може да играе като крило, както и като десен бек.

Васкес има над 300 мача за Реал, като е вкарал 33 гола и има 57 асистенции. Испанският футболист изправен пред несигурно бъдеще в Реал Мадрид, след като влезе в последната година от договора си. Това привлече интереса на Лацио към него.

Маурицио Сари вече разполага с множество десни защитници. Опитният специалист планира да изплзва футболиста по-напред на терена. Лацио скоро ще предложи 8 милиона евро, за да си осигури услугите на Лукас Васкес през летния трансферен прозорец. Не е ясно обаче дали испанецът ще се съгласи да намали заплатата си, за да премине на “Стадио Олимпико”.