google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът на Челси се представя много силно през сезон 2020/21

Старши-треньорът на Челси Франк Лампард заяви, че е изключтелно щастлив от доброто представяне на отбора и добрата позиция на “сините” в класирането. Той обаче алармира, че в Челси не трябва да летят в космоса.

“След осем или девет срещи би било лесно да се развълнувам, че сме в горната част на таблицата, но не съм тръгнал да се радвам прекалено много”, коментира Лампард за сайта на Челси.

“Намираме се в отлична позиция, но следващата голяма стъпка за нас, е да бъдем постоянни за един по-голям период. Първата цел през тази година беше да се намали разликата с отборите на Ман Сити и Ливърпул, които показаха страхотно постоянство в последните сезони”, добави Лампард.

“Подобряваме се, но не трябва да летим в космоса. Нужно да се опитаме да достигнем тези нива на мастодонтите, но съм доволен от позицията ни в момента”, добави треньорът на Челси.

Тимът на Челси заема 3-ото място във временното класиране на Премиър Лийг с актив от 18 точки, като изостава на два пункта от Тотнъм и Ливърпул. В следващия си мач от английското първенство, “сините” ще посрещнат Тотнъм в лондонско дерби. Преди това във вторник Челси гостува на Рен в среща от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.