Лампард коментира дали Челси е фаворит в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" правят много силен сезон и се представят фантастично във всички турнири

Мениджърът на Челси Франк Лампард е на мнение, че е рано неговият тим да бъде определян като фаворит в турнира Шампионска лига.

“Ние ли сме фаворит? Рано е да се говори за това, двубоят с Краснодар ще бъде важен. В момента трябва да се фокусираме ърху тази среща, да използваме млади играчи на различни позиции. Те ще имат нужда от тази практика“, сподели старши-треньорът на Челси.

Срещата с Краснодар е без значение за “сините” от Лондон, след като те си гарантираха първото място в групата след разгрома над Севиля преди седмица на “Рамон Санчес Писхуан:. Руският тим също е сигурен за продължаване в Лига Европа, тъй като няма как да бъде изместен от Рен на 3-ото място.

„Имахме добър период, в който запазихме няколко поредни сухи мрежи. Това ни даде увереност за бъдещето. Трябва да наложим нашия стил на игра. Тогава ще имаме още повече увереност”, добави младият специалист.

“Нямам никакви трегови за Тимо Вернер. Той играе страхотно, старае се във всичко. Фактът, че не е вкарал няколко двубоя не му влияе. Разбира се, трябва да бележи колкото се може повече, но не мисля, че му се отразява много. Не се притеснявам за него. Няма напрежение”, каза още Франк Лампард.