Лампард: В Челси съм, за да печеля, а не да играя за 4-ото място
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Челси Франк Лампард заяви, че е в клуба, за да печели, а не да се бори за 4-ото място. Младия специалист сподели, че не чувства допълнителен натиск върху себе си след гръмките трансфери на “Стамфорд Бридж” през лятото, които струваха над 200 милиона паунда на “сините”.

“Изненадан съм, че сте на мнение (журналистите), че не съм бил под натиск и напрежение и миналия сезон. Аз всъщност работя по-добре в такава обстановка. Дори ми харесва”, заяви мениджърът на Челси преди първия мач за новия сезон срещу Брайтън в понеделник.

“Не съм тук, за да играя за 4-ото място или само да помагам за развитието на децата. Тук съм, за да печеля. През миналата година нямахме възможност да правим трансфери, така че ги правим сега. Опитваме се да променим цалостния пейзаж тук и сме готови да работим, за да постигнем нашите цели”, добави той.

“Отлично съм наясно какво е нужно, за да спечелиш титлата. През последните няколко години отборите на Ман Сити и Ливърпул бяха далеч пред останалите клубове, но се надявам маллко по-малко  да ги настигаме. Такива са очакванията на феновете и на клуба, но не искаме да бързаме, защото може да допуснем грешка. Нормално е и да има натиск към мен, защото истинската работа стартира сега”, коментира още Лампард.