Лапорта се разбрал с Агуеро, подписва с Барса до 2023
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците не се отказват и от Ерлинг Холанд

Аржентинският нападател Серхио Агуеро се е разбрал със завърналия се в президентското кресло на “Камп Ноу” – Жоан Лапорта, да подпише контракт с Барселона до юни 2023 година, съобщава мадридският AS.

Играчът ще акостира в каталунската столица като свободен агент, тъй като контрактът му с Манчестър Сити изтича в края на сезона.

Официално договор между Агуеро и Барселона все още не е подписан – Лапорта ще встъпи в ролята на президент от следващата седмица и едва тогава ще може да полага подпис под официални документи.

В Испания футболните наблюдатели тълкуват привличането на Агуеро и като сигнал към сънародника му Лео Меси, който все още не е обявил какво ще е бъдещето му.

Още през следващата седмица Лапорта ще се срещне идната седмица с бащата на Лео – Хорхе Меси, като двамата ще обсъдят бъдещето на капитана на Барселона.

В Испания коментират също, че идването на Агуеро не означава, че каталунците се отказват от намерението си да привлекат норвежката голова машина на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд.