Лаурентис: Единствения отбор, който може да си позволи Осимен е ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Наполи е категоричен, че нигериецът ще изкара още един сезон в Италия

Президентът на Наполи Аурелио Де Луарентис за пореден път увери феновете на тима, че една от звездите от миналия сезон, която изигра ключова роля за спечелването на Скудетото ще остане в тима. Става въпрос за Виктор Осимен, който ще води атаката на Наполи и през следващия сезон подкрепян от Квича Кварацхелия, който също най-вероятно няма да напусне Неапол.

По скандалното в изказването на Де Лаурентис бе цената, която той постави на Осимен и изявлението му, че никой отбор освен ПСЖ не може да си позволи да го купи.

“Осимен? Единственият клуб, който може да си го позволи е ПСЖ. Така че, ако Насер Ал-Кеалифи иска да похарчи 200 милиона евро, ние ще изчакаме и после ще преценим”, заяви дръзко филмовия директор.”Лично аз мисля, че той ще остане”.

Тези думи на Лаурентис може би ще накарат всички отбори, които следяха Осимен да се откажат от него и да се насочат към други трансферни цели. След кандидатите за подписа на нигериеца бяха, а и все още са Байерн Мюнхен, Челси и Манчестър Юнайтед. Те обаче явно ще изчакат до следващото лято, когато със сигурност ще имат по-големи шансове да привлекат Осимен за доста по-разумна цена.