Байерн Мюнхен сложи цена на Садио Мане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Томас Тухел е готов да се раздели с нападателя

Ръководството на Байерн Мюнхен е определило цената срещу, която е готово да пусне Садио Мане да си тръгне от клуба. Според “Sky Sports” тази сума е едва 20 милиона евро, което със сигурност ще привлече интереса на много отбори към сенегалеца.

Желанието на Мане обаче не съвпада с това на борда на директорите. Той е изключително амбициозен футболист, който знае какви качества притежава и няма намерение да напуска “Алианц Арена” преди да ги покаже. Факта, че предишния сезон бе слаб за Мане по никакъв начин не го притеснява и той неведнъж е заявявал, че иска да остане в Байерн, защото харесва атмосферата в клуба.

Възможно е все пак ръководството на Байерн заедно с Томас Тихел да се откаже от идеята да продава Садио Мане. Клубът не се намира в трудно финансово положение и не се нуждае от спешни финанси. Това, от което се нуждае Байерн обаче е нов нападател. За съжаление на баварците, до момента те нямат голям успех в привличането на такъв, тъй като никой отбор няма намерение да продава звездите си.

Точно поради тази причина ако се стигне до сценарий, в който Байерн не привлече нов нападател, Садио Мане може да опита още веднъж да играе на тази нетрадиционна за него позиция.