Звезда на Нюкасъл: Ман Сити е крачка над всички тимове в Англия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бруно Гимараеш сподели какво е да играеш срещу тима на Пеп Гуардиола

Полузащитникът на Нюкасъл Бруно Гимараеш сподели пред ESPN мнението си за шампиона на Англия и Европа – Манчестър Сити. Той се изказа много ласкаво за отбора на Пеп Гуардиола, което подсказва, че в бъдеще той може би не би отказал възможността да играе под негово ръководство.

“Ние знаем, че Ман Сити са крачка над всички отбори в Англия, при цялото ми уважение. Най-лошо е когато играем там, мразя го. Чувствам се сякаш те са професионалисти, а ние деца”, бяха думите на Гимараеш.

Бруно пристигна в Нюкасъл от Олимпик Лион. За него “свраките” платиха малко над 40 милиона евро, които обаче за момента изглеждат като напълно оправдана инвестиция. Той е сред най-добрите футболисти на Еди Хау и бе в основата на успехите, които той постигна през миналия сезон.

Бруно притежава всички качества, които Пеп Гуардиола иска от един полузащитник. Той е техничен, има чудесен поглед над играта и умее да диктува темпото. В момента обаче съставът на Гуардиола изглежда запълнен и в него няма място за още един халф. Ако такова обаче се освободи не е изключено да видим как то бива заемано именно от Бруно Гимараеш.

Това обаче са по-скоро спекулации, които за момента изглеждат доста нереални. Причината за това е, че и Гимараеш се чувства чудесно в Нюкасъл, към които се присъедини не толкова отдавна.