Лаутаро Мартинез разкри, че е отказал оферта от Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинеца отново доказа любовта си към ,,нерадзурите"

Лаутаро Мартинез сподели, че е получил ,,огромни оферти от саудитски клубове” това лято, но никога не си е помислял да напусне Интер. Аржентинският национал беше в отлична форма за Интер през миналия сезон, като отбеляза 28 гола в 57 мача, в допълнение на това даде и 11 асистенции.

Бъдещето на 25-годишния футболист беше обект на много спекулации по-рано това лято, като интерес към него имаше от Манчестър Юнайтед и Челси. Сега обаче Мартинез стана новият капитан на Интер, като централният нападател ще прекара поне още един сезон в миланския гранд.

– ,,Получих огромни оферти от саудитски клубове, това е вярно. Но съм много щастлив в Интер и в Милано, нямам шанс и причина да си тръгвам“, каза Мартинез пред La Gazzetta dello Sport.

– ,, Носенето на лентата означава поемане на повече отговорност в отбора, в съблекалнята. Но винаги съм го правил преди. Имам задача, да подам ръка на съотборниците в нужда. Важни играчи напуснаха? Вярно е, но аз съм готов. За мен това е източник на гордост, искам да ме сравняват с многото шампиони, които са носили лентата в историята на Интер и да накарам всички да се гордеят с мен”, сподели още Лаутаро.

Мартинез също говори за сагата около Ромелу Лукаку, като аржентинецът призна, че е останал разочарован от бившия си съотборник, за който се смята, че се приближава към трансфер под наем в Ювентус.