“Лъвовете” нямат право на грешка срещу скромния тим на Гибралтар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българския национален отбор излиза на поправителен след катастрофалното поражение срещу Грузия.

В днешния ден националният отбор на България гостува на непретенциозния състав на Гибралтар в трети двубой от този сезон в Лигата на нациите.

“Трикольорите” се изправят срещу Гибралтар на стадион “Виктория” от 21:45 часа, а срещата може да проследите на живо тук.

[anwpfl-match match_id=”337610″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Националният ни отбор тръгна с големи амбиции за първото място в надпреварата, но допусна изключително разочароващи резултати в предходните си два мача и шансовете на тима ни за лидерската позиция в групата почти напълно изчезнаха.

В първия двубой от Лигата на нациите съставът на България завърши наравно 1:1 на “Хювефарма Арена” в Разград със Северна Македония, а впоследствие на луксозното съоръжение на Лудогорец “лъвовете” записаха един от най-срамните резултати в историята си – загуба с 2:5 от Грузия.

Негативните резултати съвсем резонно доведоха до оставката на селекционера Ясен Петров, а начело на нашите момчета временно застана спортният директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо.

След визитата на Гибралтар за България предстои гостуване на Грузия на 12-ти юни, неделя, от 19:00 часа.

Букмейкърът Sesame.bg вече е готов с коефициентите си за мача довечера. Компанията сочи “трикольорите” като тотален фаворит в мача с коефициент от 1.22 срещу 15.00 за Гибралтар. Равенството пък е оценено на 6.75.

Ето и вероятните стартови състави на България и Гибралтар:

Гибралтар: Коулинг, Джоли, Уайзман, Брито, Торила, Лопеш, Анесли, Оливейро, Уокър, Вларино, Стич

България: Вуцов, Попов, П. Христов, Чорбаджийски, Недялков, Костадинов, Малинов, Кръстев, Стефанов, Десподов, Минчев