Le Parisien: ПСЖ набеляза Ериксен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според френското издание халфът на Интер е трансферна цел номер 1 на парижани

Датският полузащитник на италианския гранд Интер Кристиан Ериксен е трансферна цел №1 на френския първенец Пари Сен Жермен, съобщава Le Parisien.

Според изданието парижани ще направят всичко възможно да привлекат креативния халф още през януарския трансферен прозорец, като спортният директор Леонардо вече бил започнал преговори с агента на играча.

Интер е готов да продаде футболиста, но само достатъчно примамлива оферта. Нерадзурите привлякоха Ериксен за сумата от 17,5 милиона паунда от Тотнъм през януари и едва ли са склонни да се разделят с него за по-малко от 25 милиона паунда.

28-годишият датчанин подписа четиригодишен договор с Интер, но има малко игрово време при Антонио Конте. Той е започнал като титуляр само в 9 мача в Серия А, а общо е взел участие в 29 двубоя, реализирайки четири гола и добавяйки три асистенции.

Неотдавна самият футболист изрази разочарованието си от това, че по-често се задържа на резервната скамейка и сподели, че „очаква да играе“. Ериксен има договор с Интер до лятото на 2024 година.