Легенда на Черно море: Очаквам красив мач с Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Хубаво е, че този мач между тези съперници сега е във Варна и Черно море ще разчита и на 12-ия си играч – феноменалната си публика", каза Тодор Марев.

Рекордьорът по изиграни мачове за Черно море и легенда на клуба – Тодор Марев, даде мнението си преди сблъсъка между “моряците” и Лудогорец, който е в неделя и стартира от 21:15 часа.

“Двата отбора са на много високо ниво в момента и със сигурност ще предложат най-доброто от себе си. Трудно е да се правят прогнози кой ще спечели, но моето желание, разбира се, е това да бъде родният ми Черно море. Предвид качествата на играчите и добрата форма, в която се намират, очаквам красив мач”, сподели Марев.

“Вярно е, че Черно море е в дълга серия от загуби срещу Лудогорец, но ми прави впечатление, че в последните срещи им се противопоставяме успешно, но поради малшанс и странични фактори не можем да вземем точки. Особено в Разград, когато са се намесвали и съдиите. От началото на сезона обаче реферите свирят добре и не правят грешки, така че очаквам да се справят и с двубоя на „Тича“, и съдийството да остане на заден план”, продължи той.

“При Лудогорец може и да има натрупана умора при някои играчи, но от друга страна те разполагат с дълга и равностойна пейка, и това няма да им се отрази на играта. Хубаво е, че този мач между тези съперници сега е във Варна и Черно море ще разчита и на 12-ия си играч – феноменалната си публика. Надявам се нашите да продължат да трупат точки в следващите срещи”, каза още Тодор Марев.