Стоев няма да може да разчита на дуо за мача с Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аут от плановете са Ивайло Найденов и Стив Траоре.

Старши треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев, сподели очакванията си преди двубоя срещу Хебър Пазарджик от 6-ия кръг в efbet Лига, който е днес и започва от 19:00 часа.

Извън сметките на наставника за мача с “гробарите” ще бъдат Ивайло Найденов и Стив Траоре.

“Найденов има проблем в адукторите, докторите работят с него, но все още не е готов. При Стив Траоре възстановяването още продължава. Имам още един-двама души, които са с проблеми от мача ни с Арда в предишния кръг, но за тях ще решавам в последния момент. Настроението при нас е нормално като преди всеки мач и се надяваме на позитивен резултат”, каза Стоев.

“Определено Хебър са един добър и подреден отбор. Взеха равенства срещу ЦСКА и ЦСКА 1948, победиха Ботев Пловдив, което доказва, че са във възход. Този възход със сигурност до голяма степен се дължи на работата на Любо Пенев. През миналия сезон Хебър ни победи два пъти, но стават такива неща във футбола и не вярвам в моите играчи да има реваншизъм за този мач”, обяви специалистът.

“Докато е отворен трансферният прозорец, ще търсим нови хора. Не желая да ви казвам не само имена, а и бройка. Изходящи трансфери не мисля, че ще има. Може да стане, ако евентуално пристигне оферта за някой наш играч, но за момента няма такива”, завърши Стойчо Стоев.