Легенда на ЦСКА хвали Ел Маестро за работата му в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има подобрение в играта на ЦСКА от момента, когато Нестор Ел Маестро пое отбора", заяви Аспарух Никодимов

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е доста доволен от подобрението в играта на „червените“ в последно време. В интервю за медията „Мач Телеграф“ Паро сподели, че тимът играе доста по-добре при Ел Маестро. Никодимов смята, че ЦСКА трябва да увеличи разликата пред Лудогорец, тъй като разградчани през зимната пауза по всяка вероятност ще вдигнат качеството в състава с нови попълнения.

„Трябва да се постигне победа над отбора Пирин в Благоевград. Очакванията ми са ЦСКА да се поздрави с трите точки. Там играехме трудно едно време, но те имаха силен отбор“, заяви Паро.

„Сега е по-различно. ЦСКА има класата да вземе успеха. Отборът започна да играе по-добре и дано така да продължава. Има подобрение в играта на ЦСКА от момента, когато Нестор Ел Маестро пое тима. Вижда се ясно с просто око. Дано така и да продължи“, пожела Никодимов.

ЦСКА постигна пет победи и едно равенство в последните си шест мача в първенството. Отборът е на 3-ото място в класирането с 25 точки – на пет по-малко от лидера Локо Пловдив, като “армейците” са с мач по-малко.