Ливърпул може да вземе Николо Барела през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" искат да се подсилят с халфа на Интер

Според италианската медия CalcioMercato, тимът на Ливърпул е насочил поглед към Николо Барела и ще пробва да го привлече през януарския прозорец. Юрген Клоп продължава да търси ново попълнение в полузащитата, но има съмнения дали Интер ще одобри продажбата на ключов футболист в средата на сезона.

Николо Барела затвърди мястото си на един от най-важните играчи на Интер през последните няколко години. Той се превърна в ключов футболисти, откакто премина в тима. Бъдещето му на “Сан Сиро” обаче може да изглежда малко несигурно, тъй като някои клубове от най-високо ниво искат да го привлекат.

През миналото лято 26-годишната звезда на Серия А предизвика голям интерес, особено от Висшата лига. Нюкасъл Юнайтед обмисляше да вземе Барела, преди да подпише със Сандро Тонали и може да се върнат с оферта за халфа на Интер, като се има предвид, че Тонали ще получи забрана за незаконни залагания.

Ливърпул обаче ще се бори за подписа на Николо Барела и ще се стреми да победи конкуренцията. Интересът на тима от “Анфийлд” може да накара полузащитника да напусне ‘нерадзурите’. Въпреки това, ако Интер е в силна позиция около януари, тогава със сигурност ще задържи Барела. Мърсисайдци гледат и към халфа Андре от Флуминензе, като бразилецът също беше трансферна цел, която преследваха през летния прозорец.