Срещата с Черно море дава старт на тежка серия от мачове за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" имат пет много важни мача, които ще покажат готов ли е отборът да се бори за титлата

Левски подновява сезона си в efbet Лига с домакинство на Черно море тази събота. Двубоят на “Герена” поставя началото на серия от пет тежки мача за тима на Николай Костов. Предстоящите срещи ще отговорят на въпроса дали Левски има шансове да се бори за титлата.

“Сините” са на 5-ото място в класирането на Първа лига в момента с актив от 23 точки – на седем зад Локо Пловдив. При условие, че Левски има мач по-малко от някои отбори пред тях в класирането и лидера Локомотив, то нещата не изглеждат зле за отбора от “Герена”. Но Левски трябва да започне да печели трудните мачове и точно такова е домакинството на Черно море. “Моряците” са втори в класирането на точка зад Локо Пловдив. А тимът на Левски загуби седем точки в изминалите пет кръга на efbet Лига, след като отстъпи на Лудогорец и направи ремита с Крумовград и ЦСКА.

След двубоя с “моряците” на “Герена”, тимът на Левски има гостуване на Берое. Заралии не са в най-добрата си форма, но имат играчи с потенциал и в Стара Загора мачът ще бъде труден за “сините”. След това за тима на Николай Костов предстои визита в Кърджали на Арда. Следващите мачове на отбора са с ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив. Наистина програмата за “сините” е доста тежка и изглежда малко вероятно отборът да постигне пет победи в следващите пет мача. Въпросът може би е колко точки ще загуби тима на Николай Костов. Ако Левски се срине след паузата в първенството, то амбициите на тима за атакуване на върха ще изчезнат.

Способен ли е Левски на победна серия в следващите седмици ще разберем, но започва тежка серия от мачове, която изисква максимума от възможностите на тима на Николай Костов.

Всички фенове с нетърпение очакват обратите в играта, но огромен интерес предизвиква и букмейкърът аlpha win със своите уникални прогнози и атрактивни коефициенти. Все още е трудно да се предвиди кой отбор ще излезе победител, но с Alphawin, вие можете да усетите адреналина и да заложите на своя фаворит с увереност.