Легенда на Левски съжалява за загубените две точки в мача с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Болно ми е, че можехме да спечелим, а загубихме две точки по този начин", заяви Емил Спасов

През изминалия уикенд Левски подели точка с ЦСКА след реми 1:1 на Националния стадион “Васил Левски”. Легендарният футболист на “сините” Емил Спасов направи кратък коментар на срещата. Той изрази съжаление, че Левски не е постигнал победа в дербито, като според него тимът е стоял перфектно в защита.

“Левски стоя перфектно в защита. В средата на терена действаше един изключителен Андриан Краев със страхотна работоспособност и прецизност. Уелтон игра много силно, както и Роналдо, докато Рикардиньо разочарова. Но всички знаем, че ахилесовата пета на Левски е отбелязването на попадение. Попадението срещу ЦСКА обаче беше страхотно, но за съжаление не успяхме да го задържим. Болно ми е, че сините можехме да спечелим, а загубихме две точки по този начин”, заяви Спасов.

Легендата на ‘сините’ смята, че Ел Джемили притежава големи качества. Спасов се чуди защо толкова е паднала формата на футболиса. “За един футболист, на когото му направят двойна смяна, е ужасяващо и много неприятно”, каза Емил Спасов за решението на Николай Костов да извади Джемили от игра по време на дербито.

“Ръководството трябва да направи всичко възможно, за да задържи Андриан Краев. С израстването, което направи, ще струва много пари. Трябва да остане на “Герена” поне 1-2 години, за да може да се вземе добра сума за него”, каза Спасов за “Тема Спорт”.