Лерой Сане е отказал на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото на Байерн Мюнхен не желае да бъде заместник на Осман Дембеле

Футболистът на Байерн Мюнхен Лерой Сане е отказал да премине в Барселона, съобщава спортният журналист Кристиан Фалк. Според информацията той ще остане на “Алианц Арена” още един сезон след което ще вземе решение относно бъдещето си през следващото лято.

Барселона прояви интерес към Сане едва след като стана ясно, че Осман Дембеле ще напусне тима, за да се присъедини към ПСЖ. Каталунците смятаха да инвестират парите спечелени от продажбата на Дембеле във футболист, който играе на неговата позиция, но за момента те не са близо до привличането на нови играчи.

Според последните информации Барселона смята да инвестира сумата, която ще получи за Дембеле във футболистът на Манчестър Сити Жоао Кансело. Този ход обаче едва ли ще се окаже правилен, тъй като каталунците ще изразходват почти всичките си финанси, за краен бранител при положение, че те се разделят с крило. Така може би ще бъде изправен пред проблеми свързани с атаката на неговия тим, тъй като той няма да разполага с достатъчно дълга скамейка, която със сигурност ще му бъде нужна в дадена фаза от сезона.