Интер следи бранител на Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" са в търсене на заместник на Милан Шкриняр

Финалистът в Шампионска от миналия сезон – Интер, ще се опита да привлече централен бранител на тима, който го победи на финала на най-престижния клубен турнир – Манчестър Сити, твърди Алмейда. Според информацията “синьо-черните” са започнали преговори с Аймерик Лапорт, който е склонен да напусне “Етихад” това лято.

Лапорт пристигна в тима на Манчестър Сити с големи очаквания. За него бе платена огромна сума на Атлетик Билбао, която той може би оправда. През последните сезони Лапорт бе постоянна част от стартовия състав на Пеп Гуардиола. През миналия сезон обаче той прекара доста време на резервната скамейка. Причината за това бе невероятното разбирателство, което Рубен Диаш и Джон Стоунс оформиха в сърцето на отбраната на “гражданите”. Според мнозина именно то бе в основата на успешната кампания, която те записаха през миналия сезон.

Точно поради тази причина Лапорт е готов да се раздели със Сити си и да се присъедини към Интер. “Нерадзурите” са привлекателен отбор, който играе красив футбол и стилът, който не Индзаги налага пасва перфектно на качествата на Лапорт. Той е доста техничен и умее да изнася топката в предни позициии с прецизни подавания, качество което не всеки защититник притежава в арсенала си.