Левски без важен защитник в следващите си два мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Николай Костов няма да може да разчита на Цунами

Бразилският бранител на Левски – Вендерсон Цунами, няма да взме участие в следващите две срещи на „сините“, тъй като е контузен. Футболистът получи травма в последния амч на тима срещу Ботев Пловдив. Така Цунами пропуска двубоите срещу Дунав Русе за Sesame Купа на България и гостуването на Локомотив София в първенството.

Определено липсата на Цунами е доста неприятна новина за Николай Костов, тъй като футболистът е сред най-добрите в тима на Левски този сезон. През настоящия сезон Цунами има 2 гола и 3 асистенции в първенството в 15 изяви със “синия” екип.

Николай Костов ще има проблеми за визитата в Русе, след като е ясно, че и Жереми Петрис пропуска мача с “драконите” от Русе. Бившият футболист на Царско село е наказан за натрупани жълти картони.

В същото време крилото на “сините” се очаква скоро да се присъедини към колегите си и да поднови тренировки с тях. Бразилският ас на Левски свали медицинския ботуш и започна бегови упражнения, Очаква се Уелтон да е на разположение на Николай Костов за трудната визита на Локомотив София от Първа лига на 27 ноември.