Левски е готов да си върне юноша, за да реши вратарските си проблеми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Герена" са готови да простят на юношата си зарешението му през 2019 година, когато отказа да подпише договор с клуба и предпочете да потърси късмета си в чужбина.

Димитър Шейтанов е един от бившите играчи на Левски, които могат да се завърнат на “Герена”. “Сините” работят усилено по зимната си селекция, като в клуба разглеждат както неизвестни у нас имена, така и хора, добре познати на “Георги Аспарухов”. Шейтанов е станал актуален напоследък след издънките на Пламен Андреев, както и неясното бъдеще на Николай Михайлов. Той е на 24 години и успя да натрупа доста опит за Септември (София), където е неизменен номер 1 от 2022 година насам.

На “Герена” са готови да простят на юношата си зарешението му през 2019 година, когато отказа да подпише договор с клуба и предпочете да потърси късмета си в чужбина. Първо бе на проби в Астън Вила при Джон Тери, а след това се пробва и в Лийдс. Стражът обаче не успя да си осигури договор на Острова и в крайна сметка се озова в Авай, Португалия. След това той прецени, че е по-добре да се прибере у нас, където намери своето място в Септември.

През миналата зима той бе желан от ЦСКА – София, но до трансфер не се стигна. От това може да намаже Левски. “Сините” обаче може да срещнат сериозна конкуренция за подписа му. Освен това те трябва да побързат, защото се гласят сериозни вратарски рокади в елита.