Левски и Жереми Петрис подновяват преговорите си за нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Досега се говореше, че Петрис е поставил непосилни изисквания пред шефовете на "Герена". Десният бек е настоявал заплатата му да бъде вдигната до 20 хил. евро на месец, което няма как да се случи в настоящата трудна финансова ситуация в клуба.

По информация от “Мач Телеграф” заплахата на Левски, че ще си търси правата във ФИФА явно е дала резултат и е накарала Жереми Петрис да се завърне на масата за преговори за нов договор. Както е известно, настоящият контракт на бранителя е до края на сезона, но той досега отказваше да преподпише. Изглежда обаче французинът е склонен да промени мнението си.

Досега се говореше, че Петрис е поставил непосилни изисквания пред шефовете на “Герена”. Десният бек е настоявал заплатата му да бъде вдигната до 20 хил. евро на месец, което няма как да се случи в настоящата трудна финансова ситуация в клуба.

25-годишният футболист дойде в Левски по настояване на бившия наставник Станимир Стоилов. Той първо бе привлечен на пожар с временен договор, но успя да се докаже и след това получи постоянен контракт.

Смята се обаче, че Петрис малко е избързал и е започнал преговори с друг родин тим, който му е обещал далеч по-голяма заплата, ако отреже Левски. Подобни разговори обаче могат да донесат наказание на Петрис, ако върпосът стигне до ФИФА. Затова бранителят изглежда е преосмислил ситуацията и е приел да седне отново на масата за преговори с шефовете на “сините”. Друга причина за това може да е и фактът, че кандидатите за него вече са загубили интерес и са се насочили към други футболисти.