google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините дават шанс на млади играчи, очаква се Илия Димитров да застане на върха на атаката

Наставникът на Левски Георги Тодоров ще даде възможност за изява на играчите, които не намират място в основния състав в първенството в днешния 1/16-финал за Купата на България срещу третодивизионния Партизан, който се очаква с голям интерес в Червен бряг.

Сред избраниците на старши треньора попаднаха куп младоци, някои от които се очаква да започнат дори като титуляри.

В рамките на вратата ще застане Николай Кръстев, който се завърна на Герена след престой във Витоша (Бистрица), а пред него в центъра на защитата ще оперират Алекс Петков и Деян Иванов.

Позицията десен бранител се очаква да бъде заета от ново попълнение Георги Александров, а в лявата зона ще действа Матео Стаматов.

В средата ще бъдат позиционирани Орлин Старокин, Тома Даске и младият Мартин Петков, по крилата ще атакуват Здравко Димитров и Насиру Мохамед, а забит на върха на атаката ще стартира Илия Димитров.

Двубоят е днес от 14.30 часа.

Това ще бъде първи двубой за Партизан в надпреварата. Тимът от Червен бряг беше единственият, подал заявка за участие от област Плевен, а след това почиваше по волята на жребия.

След 11-ия кръг на Северозападната Трета лига Партизан заема 7-о място с 19 точки, седем по-малко от лидера Севлиево.

В Червен бряг атмосферата преди “Мача на века” е приповдигната, като беше изготвен специален филм, посветен на сблъсъка със Сините. Кадрите бяха публикувани в официалната страница на отбора от Трета лига във Фейсбук.

В “Партизан за бой се стяга” може да види как футболистите се подготвят за двубоят с гранда, както и какви са очакванията на гражданите на Червен бряг за срещата.