Стартовите състави на Левски и Шкупи, “сините” излизат в жълто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съдиите решиха домакините да бъдат с резервния си екип

Реферите на двубоя между Левски и Шкупи в срещата реванш от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите взеха решение домакините от стадион „Георги Аспарухов“ да бъдат в жълти цветове. Привържениците на тима очакваха да видят своите любимци в синьо, но това няма да се случи.

Причината е малко странна, тъй като резервният екип на гостите от Северна Македония е бяло и синьо. Именно заради синьото в екипировката на Шкупи се стигна до това тимът на Левски да играе с резервните си екипи. В първия мач Левски също беше в жълто, а донякъде това им донесе успех и спечели с 2:0. “Сините” ще преследват нов успех в домакинския си мач и класиране напред в Лигата на конференциите.

Ясни са и стартовите състави на двата тима. Николай Костов отново залага на бразилското трио в нападение, като Джавад Ел Джемили също ще действа в предни позиции.

Стартови състави:

Левски: 1. Пламен Андреев, 2. Жереми Петрис, 5. Келиан ван дер Каап, 33. Хосе Кордоба, 6. Цунами, 8. Андриан Краев /к/, 27. Асен Митков, 11. Джавад Ел Джемили, 17. Уелтън, 7. Роналдо, 9. Рикардиньо

Шкупи: Илязи, Тошевски, Илиевски, Пинтер, Воша, Диене, Али, Кевен, Шежи, Сифъс, Сахити