Милан обмисля да привлече бранител на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клеман Ленгле е опция за подсилване на защитата на "росонерите"

Италианската медия “La Gazzetta dello Sport” разкрива една от трансферните цели на Милан. “Росонерите” обмислят да привлекат централния бранител на Барселона – Клеман Ленгле.

“Червено-черните” са в търсене на нов бранител, който да замени Матео Габия. Последният напусна, за да се присъедини към отбора на Виляреал.

Милан е страшно активен на трансферния пазар през това лято. Наставникът Стефано Пиоли изгражда отбор с нов облик. Италианският гранд вече взе 7 играчи през текущия трансферен прозорец – Лука Ромеро, Марко Спортиело, Рубен Лофтъс-Чийк, Кристиан Пулишич, Ноа Окафор, Тижани Райндерс и Самуел Чуквуезе. Отборът се опитва да привлече и халфа Юнус Муса от Валенсия.

В днешния брой на “Gazzetta dello Sport” има голям материал за интереса на Милан към Ленгле. Италианската медия вярва, че френският защитник може да бъде правилният вариант за укрепване на отбраната на Стефано Пиоли.

Шави не смята да разчита на Ленгле в Барселона. През миналия сезон бранителят игра под наем в Тотнъм. Смята се, че каталунският гранд иска да получи около 10 млн. за защитника, за да се раздели с него.