Левски към СК: Плахите прояви на съдиите не помагат с нищо на футбола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" недоволстват от малкото продължение на двубоя с Локо Пловдив

От Левски изразиха недоволството си от малкото добавено време на двубоя срещу Локомотив Пловдив от 4-ия кръг на родното първенство в неделя вечер. Тимът на Николай Костов допусна поражение с 1:2 на “Лаута”.

От “Герена” публикуваха извадка от ситуации през втората част на двубоя, в които общото загубено време от смени и прекъсвания на играта за влизане на лекарските екипи е 12 минути. Главният съдия на дербито на стадион “Локомотив” Волен Чинков назначи минимално добавено време от само 3 минути. Това вбеси “сините” и те заявяват, че “подобни плахи прояви на съдиите не помагат с нищо на футбола”.

Позицията на Левски:

Обръщаме внимание на един тревожен факт, на който станахме свидетели по време на двубоя между Локомотив Пловдив и Левски на „Лаута“. На ваше разположение сме предоставили извадка от ситуации през второто полувреме, в които общото загубено време от смени и прекъсвания на играта за оказване на медицинска помощ е 12 минути. На фона на всичко това, главният рефер Волен Чинков назначи само 3 минути продължение на срещата. С това не искаме да оправдаем загубата на Левски, но искаме да обърнем внимание, че подобни плахи прояви на съдиите не помагат с нищо на футбола, след като само в рамките на последните дни в европейските клубни турнири станахме свидетели на огромни продължения, а имаше доста по-малко накъсвания на играта.

Надяваме се искрено да бъдат взети мерки и съдиите да проявяват по-голяма смелост, независимо от резултата на терена!