Левски (Лом) се подсили с бранител и халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ломчани ще започнат подготовката си за пролетния дял на първенството на 18 януари

Приковалият внимание с изявите си по време на есенния дял на Северозападната Трета лига Левски (Лом) подсили редиците си с две нови попълнения, които ще се включат още в началото на зимната подготовка.

От конкурента Севлиево, който няколко седмици дори оглавяваше класирането в групата, беше привлечен бранителят Алекс Георгиев, а от преустановилия участието си във Втора лига Кариана пристига халфът Деян Иванов.

Любопитно е да се отбележи, че и двамата са свързани с Монтана – Иванов е юноша на клуба от “Огоста”, а Георгиев се подвизаваше там в продължение на един сезон.

Устремилият се към Втора лига тим Левски уверено оглавява класирането в групата с 41 точки, следван от Севлиево с 34, и Янтра (Полски Тръмбеш) с 33. Тимът от дунавския град е единственият, непознаващ вкуса на поражението до този момент.

Съставът, предвождан от Благой Кръстанов ще започне подготовката си за пролетния дял на шампионата на 18 януари, като тренировъчният процес ще продължи в местни условия до края на месеца.

В първите две седмици от февруари ломчани ще бъдат на лагер в Южна България. Спортно-техническия щаб планира изиграването на цели 9 контролни срещи, като първата ще бъде на 27 януари в Ловеч срещу местния Литекс.