Левски на финалната права за генерален спонсор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че клубът е много близо до осигуряването на генерален спонсор, като Сините вече водят заключителните преговори с фирма, която трябва да се превърне в основния източник на средства.

“Водим разговори, предполагам, че в най-скоро време ще има новини,” заяви Колев след края на Упревителния съвет на Левски.

“Не само за генерален спонсор, но и за по-малки спонсори от така наречения сребърен и бронзов пакет. Подписахме вече два договора, надяваме се в скоро време да финализираме и други такива.

“Необходимо е техническо време да се завършат тези неща документално. Бих казал, че сме на финалната права за генерален спонсор.”

Колев заяви също, че Левски продължава да се надява да реализира изходящи трансфери.

“Разчитаме много да реализираме и изходящи трансфери, ако това се случи, ще информираме обществеността,” каза той. “Има две реални оферти за футболисти на Левски. В банковата сметка на клуб пък са налични около 30 000 лева.

“Плащаме каквото имаме възможност, с другите разговаряме. Получихме 100 000 лева от Спас Русев. Имаме някакви приходи, но не и да платим цялата разходна част. Другата седмица ще можем да направим отчет какво можем да платим на футболистите. Имаме договорки за разсрочване на плащанията.”

Колев дискутира и казусът “Холмар Ейолфсон”.

“С Холмар имаше дълга сага, заради неговата висока заплата,” заяви той. “Той се прибра в Исландия, за да се възстанови от опреация от херния. Говорихме с него, но той нямаше основание да се върне, тъй като не сме били изрядни към него – не сме плащали заплата. Той ще се откаже от голяма част от заплатите, които му дължим”