Левски не успя да покрие задълженията, чака отсрочка от УЕФА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левски не успя да намери нужните средства, за да покрие текущите задължения на клуба, възлизащи на 2 200 000 лева. В четвъртък вечер, изпълнителния директор на клуба Павел Колев заяви, че ако до петък „сините“ не покрият въпросните дългове, УЕФА ще има право да ги накаже с изхвърляне от Европейските клубни турнири за един или два сезона.

🎤 Павел Колев след срещата на Управителния съвет с привърженици на "сините"✊Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Thursday, July 30, 2020

„Пари няма, но вярваме във високата експертност на Павел Колев, който да ни издейства отсрочка от няколко дни. Не ми се коментира повече този въпрос, тъй като сме се разбрали, че по тази тема ще говори само Павел Колев“ – заяви един от главните акционери в клуба Тити Папазов в интервю за вестник „Меридиан мач“.

Баскетболният треньор коментира и нападките към ръководството от Любомир Костадинов – Младежа, който е един от тарторите на „Сектор Б“.

„По принцип не желая да коментирам неща, които няма как да помогнат на Левски. Живеем в демократична страна и всеки може свободно да изрази своето мнение. Историята е показала, че които и да е начело на Левски, винаги се появяват мнения „за“ и „против“ него.

Заради усложнената финансова ситуация, от „Герена“ си тръгнаха един отбор футболисти – Нуно Рейш, Милан Миятович, Дени Алар, Фелипе Нашименто, Мартин Райнов, Деян Лозев, Хали Тиам, Франко Мазурек и Станислав Костов. Капитанът на Левски Живко Миланов пък бе принуден са сложи край на кариерата си, заради сериозно заболяване.

Носят се слухове, че в най-скоро време вратарят Георги Георгиев също ще прекрати договора си със „сините“. Ако това се случи, Левски ще си върне юношата Петър Иванов, който бе пратен да трупа опит във втородивизионния Нефтохимик. Има вариант и друг продукт на „синята“ школа – Николай Кръстев да се завърне на стадион „Георги Аспарухов“.

На този етап, единственото ново попълнение в Левски е опитния Орлин Старокин.