Левски не успя да привлече трансферна цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съндей Адетунджи няма да подсили "сините"

Отборът на Левски не успя да уреди привличането на нигерийския нападател Съндей Адетунджи. На “Герена” виждаха бившия футболист на Шкупи като добра опция за подсилване на нападението. 25-годишният голаджия бе свободен агент, а представители на “сините” бяха провели разговори с него. Нападателят обаче избра да продължи кариерата си в Чукарички – отбор, който финишира трети в първенството на Сърбия в миналия сезон.

След като Левски отстрани два съперника в европа и стигна до лейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите, треньорът Николай Костов получи уверение от шефовете на “Герена”, че ще бъде направено всичко възможно за подсилването на състава. Левски търси да привлеч и десен бранител, тъй като Жереми Петрис е опция до края на сезона. Защитникът отказва да поднови контракта си и е спряган за трансфер в ЦСКА 1948.

Левски ще насочи усилия към преподписването на договор с Андриан Краев. Дефанзивният халф се представя много добре от началото на сезона. След като “сините” отпаднаха от Айнтрахт в Лига на конференциите, националът на България не пожела да разкрие дали ще поднови договора си със столичния гранд. През това лято той бе следен от доста отбори, но така и няма добра оферта от чужбина, която да примами отбора на Левски да го продаде.