Салах получи почивка от Египет, за да обмисли бъдещето си в Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах получи отпуск от Египетската футболна асоциация, тъй като футболистът иска да реши бъдещето си

Според информация на медията The Sun, бъдещето на Мохамед Салах все още е несигурно. 31-годишният египетски национал e еъвзможно да се раздели с Ливърпул. Докато трансферният прозорец в най-добрите европейски лиги вече затвори, то в Близкия изток все още е активен.

Към услугите на Салах има голям интерес от клубове от Близкия изток. И тъй като техният трансферен прозорец е отворен до четвъртък, има възможност за друга мега оферта от тима на Ал-Итихад. Те се интересуват от суперзвездата на Ливърпул от известно време и са подали множество оферти до момента, но засега не успяха да сключат сделка с клуба от Мърсисайд.

Отборите от Саудитската професионална лига са похарчили милиони, за да привлекат европейски суперзвезди в своите клубове. Те бяха доста успешни и сега търсят да привлекат друга суперзвезда в лицето на Мо Салах. Ал-Итихад изпрати оферта на стойност 150 милиона паунда за египетската звезда, но Ливърпул я отхвърли, след като не желае да се раздели със Салах този етап. След няколко часа пристигна друга оферта, клубът от Саудитската професионална лига предложи 170 милиона паунда, но мърсисайдци отклониха и това предложение.

Ал-Итихад планира да предложи рекордна оферта от 200 млн. паунда. Салах обмисля бъдещето си като са предложени умопомрачителните 2,3 милиона паунда на седмица, за да се премести в Близкия изток. Междувременно в информацията на The Sun се посочва, че Египетската футболна асоциация е дала почивка на 31-годишния играч, за да реши бъдещето си. Салах трябваше да играе в международната пауза за Египет срещу Етиопия в мач от квалификациите на Купата на африканските нации, но тъй като бъдещето му все още е несигурно, те решиха да се насочат към този мач без звездата на Ливърпул.